Dhomë Dopio ose Dyshe me Pamje nga Deti – Kati i Parë

Kjo dhomë ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë. Dhoma është e pajisur me një krevat dopio ose 2 krevate të vetme.

Dhomë Dopio ose Dyshe me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Kjo dhomë ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë. Dhoma është e pajisur me një krevat dopio ose 2 krevate të vetme.

Suite me Ballkon dhe Pamje nga Deti (3 të rritur)

Kjo Suitë (3 të rritur) ka një ballkon, ajer te kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë. Suita (3 të rritur) është e pajisur me 1 krevat divan dhe 1 krevat dopio të madh.

KONTAKT

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni