• BUTRINT

    Parku Kombëtar i Butrintit është një park kombëtar i krijuar në nëntor 2000 dhe ndodhet në jug të Shqipërisë. Mbron 94,24 kilometra katrorë peizazh historik, arkeologji dhe mjedis. Kufiri i parkut përfshin bashkinë bregdetare të Sarandës.

  • LEKURSI

    Kalaja e Lëkurësit është një kështjellë e rrënuar në Lëkurës, në jug të Shqipërisë. Kalaja është e vendosur në një pikë kodike strategjike me pamje nga qyteti i Sarandës, në juglindje të qendrës së qytetit. Nga këtu mund të kontrollohet i gjithë qyteti, si dhe ishujt e Ksamilit.

  • BLUE EYE

    Syri i Kaltër është një burim uji dhe fenomen natyror që ndodh pranë Sarandës. Një tërheqje popullore turistike, uji i pastër blu i lumit fluturon nga një pishinë mahnitëse, më shumë se pesëdhjetë metra e thellë. Zhytësit kanë zbritur në 50m.

KONTAKT

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni