JAROAL HOTEL
Bar & Restorant

Restoranti ynë ka një përvojë të suksesshme, veçanërisht këto gjashtë vitet e fundit. Në pjatat tona kemi edhe kuzhinë mesdhetare, të gatuar me kreativitet dhe profesionalizëm nga kuzhinieri i kuzhinës sonë. Ne jemi të kujdesshëm se si të zgjedhim produktet më të mira të freskëta nga fermerët tanë vendas.

KONTAKT

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni