Mire se erdhet ne JAROAL HOTEL

Me një distancë të shkurtër nga Saranda, në drejtim të Butrintit, Jaroal Hotel u ofron të gjithë turistëve një pamje të mrekullueshme nga gjiri i Saradës. Me një plazh të mahnitshëm me det të pastër kristal, pushimet tuaja do të jenë të paharrueshme. Hoteli ynë ka dhoma dyshe dhe familjare dhoma me një arredim modern dhe pamje të mrekullueshme të detit. Restoranti ofron një pamje panoramike të kombinuar me shijen përrallore të pjatave tona tradicionale dhe evropiane. Qëllimi ynë është kënaqësia juaj! Shijojeni!

null

Reception 24- Ore

null

Ruajtja e Bagazheve

null

Lavanderi / Pastrim kimik

null

Informacione turistike

null

Plazhi privat

null

Internet Wireless

null

Shërbimi në dhomë

KONTAKT

Për më shumë informacion mos hezitoni të na kontaktoni